keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Roope the Lumipeto

Meidän Roopesta kasvaa kyllä oikea valjaissa kulkija, ja lumipeto :) Linnut ja hiiret varokaa!

Laitoin molemmille valjaat pitkästä aikaa ja lähdettiin tutustumaan pihaan terassilta. Ensin tietenkin kaikki tassut menivät molemmilla veteliksi. Miten näissä valjaissa muka pystyy kävelemään? Kun tassut taas löytyivät (kolme askelta kerrallaan, ja taas piti heittäytyä selälleen..) lähdettiin ulos.

Molemmat suhtautuivat ulkoiluun ensin epäilevästi. Roope kuitenkin rohkaisi mielensä todella nopeasti ja lähti lumiseikkailulle. Hangen syvyys ei näyttänyt haittaavan lainkaan vaikka tassut upposivat lumeen ja koko kissa melkein vajosi kaulaansa myöten. Ainoa mikä häiritsi oli perässä tuleva naru, jonka merkitystä Roope ei tainnut ihan hoksata :)


Täplällä ei mennyt ihan yhtä rohkeasti. Narussa liikkuminen alkoi jännittämään niin paljon että koko kissa tärisi korvanpäitä myöten. Täplä vapisi lopulta sylissäni jonkinaikaa, kun kävimme kurkkimassa miltä piha näyttää terassin ulkopuolella. Sitten päästin neidin pälkähästä takaisin sisälle. Tämän neidin kanssa menee siis hieman kauemman aikaa totutteluun ennenkuin ulkoilu alkaa sujumaan. Roopen lumiseikkailuja Täplä sitten seurasi suurella ihmetyksellä ja uteliaisuudella nenä kiinni lasissa.


1 kommentti: