maanantai 13. toukokuuta 2013

Kissaneiti sukkapuvussa

Parin viikon hiljaiselon jälkeen palaamme jälleen blogimaisemiin :) Kiireinen aika töissä, reissaaminen ja pihatöiden potkaiseminen käyntiin ovat syöneet ajan päivitysten tekemiseltä, joten onneksi kesä ja loma on jo melkein täällä.

Pari viikkoa sitten Täplä tosiaan leikattiin. Roope vietti viikonlopun mummulassa, jotta neiti sai toipua rauhassa. Leikkaus meni hyvin ja kissa heräili nukutuksesta aika nopeasti ja hyvin voivana. Kauluria Täplä ei suostunut pitämään millään, joten tein trikoopalasta kisulle sukkapuvun haavaa suojaamaan. Tietenkin punainen rusetti niskaan :D Sukkapukua pidettiin viisi päivää, hyvin se pysyi päällä eikä Roopekaan sitä yrittänyt repiä siskon päältä pois.

Täplä muuttui täydelliseksi vauvaksi kun puku laitettiin päälle.Tassut kattoon ja kainaloon. Makasin kissa kainalossa ja viltti päällä sohvalla useampaan otteeseen. Vierihoito oli nähtävästi tarpeen niin onnellisena se otettiin vastaan. Olen täysin yllättynyt siitä, kuinka helppo Täplää oli hoitaa. Puvun sai ottaa pois ja laittaa takaisin ilman että kynnet ja hampaat olisi otettu käyttöön.

Mutta, toipilas ei ole enää toipilas, vaan vauhti ja painiminen on ennallaan. Nyt kun vaan karvat kasvaisivat takaisin vatsaan :)

6 kommenttia:

 1. Voi tuota teidän vauvelia ♥
  Onneksi Täplä toipui hyvin, ja leikkaus on muisto vain.

  VastaaPoista
 2. Komea on vaate! Ei ihme, että siinä viihdytään :)

  VastaaPoista
 3. Hieno puku ja komea torkkuasento tuolla sohvalla :)

  VastaaPoista
 4. Heh, teidän malli on vähemmän nolo kuin meillä oli :D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, miten helppo potilas! Vierihoitoa vaan niin tyytyväisyys taattu, hih!

  VastaaPoista
 6. Jopan onkin muotitietoinen neiti-kissa. Varsinkin ensimmäisessä kuvassa on jotakin samanaikaan niin söpöä ja hellusta sopivalla kirpeällä jälkimaulla. Neiti osaa varmasti kääriä jokaisen pienen tassunsa alle...

  VastaaPoista