torstai 12. joulukuuta 2013

Vaaleiden sohvien haasteita

Meillä on Ikean valkoiset sohvat, kahden ja kolmen istuttavat, + pari nojatuolia. Eipä sitten harmita jos kankaasta löytyy kynnenjälkiä kun ei ole päällisiin sitonut paljon pääomaa. Parasta niissä on irrotettavat päälliset, jotka voin heittää suoraan pyykinpesukoneeseen ja tehokkaan valkopyykkiaineen perään. Sain jopa lasillisen punaviiniä pestyä päällisistä pois. Pesussa eivät tosin kissankarvat lähde..

Nyt olen tosin keväästä asti siirtänyt ja siirtänyt päällisten pesua. Viikonloppu oli Suuri Pesu -päivä. Suurin operaatio on päällisten silittäminen, mutta loppujen lopuksi homma käy aika äkkiä. Nyt tosin levittelin sohvien päälle viltit suojaamaan kissojen karvoilta ja muulta lialta. Josko vaikka päälliset pysyisivät valkoisina jouluun asti. Kissat hoitivat homman vilttien kissankarvoittamisen osalta heti. Puhdas paikka, paras paikka :)

Teinpä lisäksi sen virheliikkeen että ostin kaksi pientä lampaantaljaa tuoleille talveksi. Enpä tiedä mitä päässäni liikkui kaupassa. Pitäisihän sen tietää että moiset eivät toimi yhdessä kissojen kanssa. Täplä suuri missio on tappaa peite...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti