torstai 3. heinäkuuta 2014

Bättre Folk Oulussa (ja kiva arvonta kissaihmisille)

Ensimmäisenä pieni mainos pläjäys: kiva arvonta, käykäähän osallistumassa ;)

arvontakuva

Sitten asiaan :)

Viime viikon lopuksi ajeltiin Ouluun ja sieltä edelleen Hailuotoon Bättre Folk -festareille. Kuten ystäväni sanoi, symppiksimmille festareille. Oli ihan loistava kattaus erilaisia ja tyylisiä artisteja. Suhtauduin pienellä varauksella Samuli Putroon ja Olavi Uusivirtaan, mikä oli täysin turhaa. Putro esiintyi akustisesti yksin ja otti tilanteen ja yleisön täysin haltuun tulkinnallaan ja aitoudellaan. Uusivirralla oli mukanaan vain yksi soittaja ja tunnelma oli loistava. Näissä festareissa oli sitä jotain aitoa :) Jos siis haluat vähän erilaisen kokemuksen, lähde tänne!

Asa, Iisa ja Mirel Wagner olivat myös omia suosikkejani. Hopeajärvi ja Scenes puolestaan eivät iskeneet yhtään.. mutta kaksi päivää viihdyttiin oikein hyvin, ja ensi vuonna toivottavasti uudestaan :)Varsinainen festarialue oli pieni, samoin kuin esiintymislava. Ja hyvä näin :) Toisella puolella aava meri ja toisella majakka, aika idyllistä. Aidattu alue levittäytyi majakan eteen ja käytössä oli myös pienen hotellin terassi ja wc:t. Alueelle oli roudattu myös pingispöytä, joka oli vapaassa käytössä.


 Persoonallisin juontaja. Finlands Svenskalla ja huumorilla, tilaisuuden luonteeseen sopien. Ei oteta kaikkea niin vakavasti.


Hailuodon rannat ovat todella kauniit. Harmi vain että ilma oli kovin kylmä sinisestä taivaasta huolimatta.Yövyimme vaunualueella, josta pääsi näppärästi festarialueelle majakalle puupolkua pitkin. Hiekan ja meren ympäröimänä


Hailuotoon matkataan mantereelta lautalla. Matka kesti noin 20 minuuttia ja lautat kulkevat vilkkaimpina aikoina puolen tunnin välein ja muutoin tunnin välein. Lauttarannasta on vielä muutaman kymmenen kilometrin matka tapahtumapaikalle saaren toiseen päähän.
3 kommenttia:

  1. Emäntä: Kaunista siellä selvästi on! Kerran olen mennyt lautalla yli ja tehtyä pikkulenkki saaressa ja tultua takaisin. Siinä ei vielä itse saarta oikein nähnyt :-)

    VastaaPoista
  2. Samuli Putrohan on suomen paras mieslaulaja ja akustisenakin tosi mahtava elämys! :)

    VastaaPoista
  3. Olin viime kesänä Hailuodossa, ja siellä ON kaunista! Kuten kuvistasikin näkyy!

    VastaaPoista