torstai 20. kesäkuuta 2013

Tukholman Emmaus-kirppis

Viimeisen kuukauden aikana olen ollut Tukholmassa pariin otteeseen työmatkalla. Vapaa-aikaa on jäänyt sen verran, että ehdin poikkeamaan Södermalmilla, jonka kirppareita on mainostettu useissa blogeissa. Loppujen lopuksi kävin vain yhdessä, jossa oli nopea poiketa. Emmaus sijaitsee Östermalmilla ihan Slussenin metropysäkin vieressä. Kirpparilla on kaksi osiota. Ns. normaalipuolella myydään aikuisten ja lasten vaatteita, kenkiä ja astioita. Toinen osa on vintage-puoli, jota varten itseasiassa päätin kirpparille matkustaakin.

Emmaus Vintagessa oli hameita, paitoja, housuja ja kenkiä sekä naisille että miehille. Itse jumahdin mekkotangon luokse. Mukaan tarttui pari mekkoa. No, koska en jaksanut jonottaa sovituskoppiin, niin kuinkas kävikään...pienihän se toinen oli. Pitää keksiä jotain innovatiivista, että saan sen suurennettua ilman että mekko näyttää suurennetulta..hmm..

Mutta toinen mekko sopi oikein hyvin. Tässä oli niin Pieni talo preerialla -henkeä, että oli ihan pakko ottaa mekko kotiin ;)

Östermalm oli muutoinkin mukana kävelypaikka. Kadunvarsilla on erilaisia liikkeitä ja kahviloita. Lisäksi keskustaan on sopiva kävelymatka, jos haluaa viettää päivää ulkosalla.


Ja lattea shoppailun päätteeksi. Tämä vain maistui niin hyvälle, että piti ihan ikuistaa herkku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti