tiistai 25. helmikuuta 2014

Tapetit + kissat = seinäremontti

Remontoin Täplän repimän tapettiseinämän tammikuussa. Olohuoneessa seinä osui silmään koko ajan todella epäsiistinä. Ja karvakorvat jatkoivat vaan tapetin repimistä yhä enemmän, joten eipä siinä muuta vaihtoehtoa ollutkaan.

Päädyin poistamaan tapetin vain osittain. Televisiotason taakse tapetti jätettiin, ainakaan toistaiseksi tuo on saanut olla kynsiltä rauhassa.

Vettä siis kehiin, seinä märäksi ja tapetti repimään. Roope osallistui hommaan varastamalla seinästä irrotetut ruuvit toistuvasti pöydältä omiin leikkeihinsä. Täplä vastaavasti keskittyi sanomalehtien vahtimiseen. Suurta ihmetystä herätti kiipeilyseinämästä poistetut hyllyt. Pitihän tolppaan juosta ja kiivetä. Siinä sitten ihmettelivät katon rajassa että miten täältä pääsee pois kun tasot olivatkin kadonneet ;)

Maalasin seinän. No more tapetti, luovutan :D
Tämän jälkeen lisäsin hyllyjen väliin vielä valokuvakehykset. Ja tadaa, valmis. Hommassa ei loppujen lopuksi edes kestänyt kauaa, kunhan vain sain aikaiseksi aloittaa...

2 kommenttia:

  1. Joo, ei se tapetti kissojen kanssa oikein soinnu. Itekin huomasin Pedon kanssa. Tai se oli kyllä vain parin vuoden asunto eikä edes oma. Ainoa paikka mis oon asunut kissan JA tapettien kanssa. Kertakokemus riitti.

    VastaaPoista
  2. Näyttääpäs kivalle ratkaisulle :) Itse tässä juuri manasin sitä, miten tuo pieni riiviö onnistuu raapimaan huonekaluja (mm. erittäin vanhaa lipastoa) kiipeilessään huonekalujen päällä...

    VastaaPoista