maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kun haluat ulos, tee näin.

Istun takaoven eteen ja avaan rohkeasti suuni. Päästän mahdollisimman lujan maukauksen, jota pyrin vahvistamaan heti perään tulevalla kurlautuksella. Jos tämä ei tehoa, nousen seisomaan ja toistan saman maukauksen ja kurlauksen yhdistelmän, mutta puolet kovemmalla volyymillä.

Yleensä sen jälkeen emäntä tulee huoneeseen ja kysyy haluanko ulos vai mikä on hätänä. Sitten kiehnään vähän emännän jaloissa myöntymisen merkiksi. Jos palvelu kestää liian kauan, en anna emännän ihan heti laittaa valjaita, vaan sujahdan pöydän alle piiloon. Ja heti kun emäntä on lähdössä pois huoneesta, koska ei kuulemma jaksa odottaa sitä kun mietin haluanko ulos oikeasti vaiko enkö, syöksyn pöydän alta ja aloitan uuden maukaus-kurlauskierroksen. Sitten annan laittaa nätisti valjaat ja pääsen ulos.

Yleensä Roope aloittaa saman shown heti sen jälkeen kun olen itse päässyt ulos.

Ja palvelu pelaa. Näin tämä homma hoidetaan. Pitää pitää henkilökunta valppaana.

Täplä3 kommenttia:

  1. Ihanat :)
    Meillä jos jonkun kanssa valjastelee, pitää muut pönkätä sisälle. Tarhassa ne huutaa armottomasti valjastelijan perään että mihin perkule sie oikein meet, älä jätä meitä.. tuuthan varmasti kohta takas.. (meillon semmonen koko piha aidattu -tarha, eli harvemmin valjastellaan:)
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa tutulta! (Paitsi ilman niitä valjaita.)

    VastaaPoista