sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Naistenpäivä = jalkahoito

Naistenpäivänä pitää hemmotella itseään, eikö niin? On siis täysin sallittua varata aika kauneushoitolaan :) Kävin siis äitini kanssa lauantaiaamuna jalkahoidossa. Jalkahoito oli itselleni oikeastaan ihan täysin uusi kokemus. Hieman suhtauduin skeptisesti: a) onko siitä mitään hyötyä? b) pystynkö istumaan paikallani kun jalat kutisevat niin helposti? Vastaus molempiin kysymyksiin oli myönteinen. Koivet tuntuivat keveiltä ja pehmeiltä rupsutuksen jälkeen, eikä hoito kutittanut läheskään niin paljon kuin kuvittelin. Lakat kuuluivat toki pakettiin mukaan. Nyt pitäisi vaan varata äkkilähtö johonkin lämpimään että saisi esitellä varpaitaan sandaaleissa. Eikös lomamatkan voisi laskea kuuluvaksi naistenpäivän hemmotteluun..? ;)3 kommenttia:

  1. Mäkin olen kerran ollut jalkahoidossa kauneushoitolassa ja se oli mukava kokemus. :)

    VastaaPoista
  2. Mä olen käynyt jalkahoidossa vain lääkärikeskuksessa (ei kynsilakkaa todellakaan) mutta voi mikä kokemus! Eka kerralla en meinannut uskoa jalkoja omikseni, koska ne oli kuin samettia. Miten sellaisilla voi edes kävellä? Mutta voi. Kyllä oli hienoo. Aina sieltä tullessa on sellainen olo, että haluaisi huutaa koko maailmalle että käykää hyvät ihmiset jalkahoidossa! :-D

    VastaaPoista
  3. (Jopas sattuikin, minä lakkasin eilen varpaankynteni!) Jalkahoidosta ei ole kokemusta, mutta kaikki ovat tykänneet ketkä ovat käyneet.

    VastaaPoista