keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Annetaan tassua ja heitetään läpyjä

Koulutus on jatkunut meillä tiiviisti. Välillä vähän haasteellisemmin, mutta yleensä molemmat malttavat hienosti keskittyä harjoitteluun.  Takuuvarman motivaation takaavat kuitenkin katkaravut :)

Toistaiseksi osataan koskea nenällä harjoituskeppiin, antaa vasenta tassua ja antaa ns.läpy oikealla tassulla. Seuraavaksi pitäisi varmaan opetella istumaan käyntiä, mutta koen tuon haasteelliseksi, koska molemmat istuvat nyt jo jokatapauksessa harjoittelun aikana. En oikein tiedä miten onnistun palkitsemaan asiasta niin että kissat hoksaavat palkkion tulleen juuri istumisesta. Hmm. Vinkkejä?

Meillä aina toinen kisu laitetaan toiseen huoneeseen siksi aikaa, kun toisen kanssa harjoitellaan. Mutta, mutta, koulutusta odottava tapaus tekee kyllä kaikkensa ettei tarvitsisi odottaa. Riehutaan, mourutaan, nau'utaan ja ja mau'utaan sellaisella älämölöllä että korvat hajoaa :D

Hauskaa on, että molemmat tietävät jo koska harjoitellaan. Kun otan naksuttimen käteen, Roope ja Täplä juoksevat rinnakkain makuuhuoneeseen. Joka on siis meidän "treenimesta".

Kikkailua naksutin ja herkut toisessa kädessä ja kamera toisessa = tärähtäneet kuvat.

Kun Täplää ei koulutus innosta, kokeillaan kaikki mahdolliset tavat saada herkkuja. Kehrätään, pusketaan ja läpsitään. Jos se ei toimi, heittäydytään selälleen..

2 kommenttia:

  1. Vähänkö hienoa! Tuo on hatunnoston arvoista touhua. (Meilläpäin se on kissa mikä kouluttaa henkilökuntaa...)

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä niin uskomatonta, että saat kissat toimimaan noin. Hyvä hyvä!!!

    VastaaPoista