torstai 10. tammikuuta 2013

Osa 1: Askarteluhuoneen remontti

Vihdoinkin sain aikaiseksi käydä makuuhuoneiden pintojen kimppuun. Edellisten omistajien jäljiltä seinille oli levitetty kylmän valkoiset kohokuviotapetit, jotka eivät allekirjoittaneessa ole koskaan herättäneet kovin lämpimiä tunteita. Ihmeen kauan jaksoin niitä kuitenkin katsella, ja marmattaa niistä kuitenkaan tekemättä asialle mitään.

Vaaleakausi tuntuu jatkuvan sisustuksessa aina vain, mutta askarteluhuoneen kohdalla tein poikkeuksen: mahdollisimman paljon väriä. Eikös väri kuulu käsitöihin ja askarteluun ;) Toiselle seinälle löytyi lintutapetti Kodin Terrasta. Tapetin violetista sävystä poimin maalivärin muille seinille. Ja niin, yllätin itseni ja maalasin seinät violeteiksi. Ompelin alennuksesta löytämästäni Tilda-kankaasta verhot, joiden reunaan lisäsin pitsiä. Väriläiskän kruunaa vihreä matto. Hurjaa, mutta näin kevättä kohti kaipaa piristystä ja nähtävästi olen päättänyt tunkea kaiken piristyksen yhteen huoneeseen.. :)

Leikkailin ylijääneistä tapetin paloista lintukuvioita, ja liisteröin ne huoneen nurkkiin. Tapettikuvio jatkuu nyt joka puolella huonetta.Kun toisaalla remontoidaan, toisaalla riehutaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti