torstai 24. tammikuuta 2013

Kirpparilöytöjä

Viikonloppuna vietettiin ystävien kanssa laatuaikaa kirpputorishoppailun merkeissä. Tampereella on useita hyviä kirpputoreja, joista tällä kertaa kävimme Radiossa ja Bonuksessa. Mitäänhän en varsinaisesti tarvinnut, mutta aina sitä jotain pientä tarttuu mukaan :)

Sängynpäälle löysin kauniin virkatun peiton. Onnekseni joku malttoi myydä näin kauniin käsityön :)Askarteluhuoneeseen löysin laatikon, jossa pikkutavarat ovat pikkuvarkailta suojassa kannen alla. Laatikon kannen lasi oli tosin rikki, mutta ajattelin pingottaa lasin tilalle kankaan.

Lisäksi mukaan tarttui pari paitaa, pikkuinen lasikannu ja lasipurkki. Näitähän ei voi koskaan olla liikaa ;)
Sokerina pohjalla on kuitenkin retrot nukkekodinkalusteet. Kerrassaan mainioita. Tämä löytö liittyy jo vuosi sitten kirpputorilta tekemääni heräteostokseen, vanhaan nukkekotiin. Nukkekoti oli juuri sellainen, millä olen itse lapsuudessani leikkinyt. Päätin siis ostaa talon odottamaan autotalliin kunnostamista. Jos siis oikean talon remontointi ahdistaa, niin voin luontevasti siirtyä pienemmän talon kimppuun.. Nämä kalusteet ovat ensimmäinen hankinta tuohon nukkekotiin. En ole vielä aivan varma mihin ihmeeseen sijoitan nukkekodin, jos saan sen joskus valmiiksi. Ehkäpä se siirtyy luontevasti kummitytön leikkeihin ;)


2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä, kissatkin taisivat tykätä.

    VastaaPoista
  2. Ahahaa, Roope näyttää ihan siltä että myhäilee tyytyväisenä löydöille :)

    VastaaPoista