keskiviikko 14. elokuuta 2013

PiP Studio -hurahdus

Eihän kesä ole vielä loppumassa, eihän? Kun piharemppakaan ei ole vielä valmis, ja kun haluaisin vielä nauttia auringosta. Ulkona sataa vettä, yölläkin heräsi kaatosateen rummutukseen. Siitähän kissat innostuivat, nyt kun kerran porukka on hereillä niin leikitään ja painitaan sängyssä.

Mansikkainen tunnelma ehkä auttaa pitämään kesäfiilistä yllä pidempään :) Pohjalle maailman nopeinta vaniljavanukasta (sekoitetaan pussin sisältö maitoon, ja tadaa!) ja päälle mansikoita.

Olen hurahtanut PiP Studio -astioihin. Tosin toistaiseksi meillä on vain neljä kuppia, jotka ostin Stockmannin Hulluilta päiviltä heräteostoksena, ja nyt haaveilen sarjan kasvattamisesta. Meillä kun olisi lahjakortti Sokokselle, joka on ottanut valikoimiinsa myös Pipiä. Väreistä ja kuvioista tulee jotenkin mieleen nukkekoti ja puutarhajuhlat, vähän ehkä ylisöpöyttä ilmassa. Ainoa huono puoli näissä on, että astiat eivät kestä konepesua. Mutta eiköhän sitä ole sen verran valmis uhrautumaan kun ne vaan ovat niin nättejä..? ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti