keskiviikko 21. elokuuta 2013

Zooplussan tilaus saapui: onnenpäivät!

Kissojen kuivaruoan olen tilannut Zooplussalta jättipakkauksissa, ja tokihan samaan tilaukseen tulee sitten klikkailtua kaikkea muutakin kivaa :)

Mikäänhän ei ole mukavampaa kuin avata pahvilaatikkoa, jossa tuoksuu ruoka ja sisältää lisäksi rapisevia leluja. Ja onhan pahvilaatikko jo itsessään mahtava lelu! Ruoan lisäksi paketissa tuli laservalolelu, pari leikkikeppiä ja tunneli. Tunnelin jätin maahan raapimispuun juurelle tutustuttavaksi, katsotaan sitten koska sen läpi uskaltaudutaan kulkemaan.

Mutta, nuo oi niin ihanat sulkakepit. Lelu, jota Roope ei pysty vastustamaan. Lelu, joka rikotaan ennätysvauhtia (minkä vuoksi emäntä tilasi niitä kaksi..taas). Lelu, jota säilytetään salaperäisessä lipaston laatikossa. Roope kävi varastamassa lelun pakkauksineen päivineen pahvilaatikosta, ja tappoi sulkaparkoja makuuhuoneen lattialla seuraavan tunnin. Täplä katseli vierestä, ja pääsi kokeilemaan lelua vasta kun Roope lähti pitämään ruokataukoa :D

Laservalo osoittautui myös hauskaksi, ja henkilökunnan kannalta helpoksi leluksi, illan pimetessä. Tosin Täplä hoksasi heti että valo tulee emännän kädestä ja tuli tarkastelemaan laitetta lähempää. Huijaus meni paremmin läpi Roopelle joka honkkeloi valon perässä lattialla. Ja me tytöt katselimme hassun näköistä jahtaustouhua sohvalta...3 kommenttia:

  1. Oih mitä hetkiä! Kyl kelpais!

    VastaaPoista
  2. Meillekin ostettiin tuollainen tunneli, vanhempi kissa ei oikein innostunut, mutta perjantaina saapuvalle pennulle se hankittiinkin, joten sitä odotellessa. Laservalo voisi muuten olla kiva!

    VastaaPoista
  3. Sekä laser että tunneli ovat meillä suosittuja. Meidän väki toivottaa teille hauskoja leikkihetkiä!

    VastaaPoista