maanantai 7. huhtikuuta 2014

Viikunahillossa vara parempi

Viikunat. Viikunahillo. Aivan mahtavia juustojen kanssa. Itselleni suoranainen herkku, joten sinänsä voisin syödä viikunahilloa kaiken kanssa ;)

Viikunahilloa saa toki kaupasta valmiinakin. Muistelisin että ainakin CityMarketin juustohyllyltä löytyy tuoreen näköistä viikunahilloa johonkin vuoden aikaan. Toki normaalista hillohyllystä saa purkitettua tuotetta ympäri vuoden. Omasta mielestäni tuo hillo ei vain maistu ihan sille kuin tuoreista viikunoista tehty hillo, joka on mielestäni sopivasti voimakkaampaa. Jotkut purkitetuista hilloista vaikuttavat lähinnä mauttomilta, mielestäni siis. Eikö viikunoissa olekin herkulliset värit?
 Mitään varsinaista viikunahillo-ohjetta minulla ei ole. Olen mennyt vähän improtyylillä, välillä paremmalla menestyksellä ja välillä huonommalla :D

Kiehautan paloitellut viikunat punaviinissä ja lisää hillosokeria. Siinä se. Varmaan viikunat pitäisi käsitellä jotenkin paremmin tms. Jos jollakulla on hieman kehittyneempi vinkki tähän hilloon, niin mielelläni ottaisin vinkistä vaarin :)  Viikunat pehmenevät pikku hiljaa hilloksi.1 kommentti: