lauantai 14. syyskuuta 2013

Melkein unkarilaista ruokaa

Kuten Budapestin matkalla opin, Unkarissa käytetään runsaasti paprikaa. Ostin siis myös matkamuistoksi unkarilaista paprikamaustetta. Ja sitten sovelletaan. Unkarissa tehdään paljon lihapataruokia. Porsaansuikaleista pannulle, sekaan isoja lohkoja sipulia ja paprikaa, ja vettä. Kansi päälle ja muhimaan. Mausteeksi laitoin runsaasti paprikamaustetta, pippuria ja suolaa. Näiden lisäksi makua antamaan meiramia. Enpä tiedä onko tuo kovin unkarilaista, mutta kuten mainittu, tämä onkin sovellettu ohje :)

Suurustin ruoan perunajauholla. Jos keitettyjä perunoita ei olisi ollut valmiina edelliseltä päivältä, olisin laittanut perunakuutiot samaan pannuun. Simppeliä, ja kivaa vaihtelua, ja jopa hyvääkin ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti