torstai 19. syyskuuta 2013

Onnittelukortin askarteleminenViime aikoina olen innostunut askartelemaan onnittelukortit itse. Kortit maksavat kaupassa verrattain paljon, varsinkin jos haluaa jotain muuta kuin perinteisen onnittelukortin. Ostin Sinellistä lehtiön erilaisia leikepapereita. Lehtiössä on niin paljon erilaisia kuoseja ja välilehtiä, että siitä riittää vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Kirpparilta ostin myös kasan vanhoja kortteja, jotka olisivat sellaisenaan aika kulahtaneita onnittelukorteiksi. Niistä saa kuitenkin leikkailtua kaikenlaisia kuvia omiin kortteihin.

Paksut teippipalat (kaksipuoleinen teippi pienen pehmeän neliön päällä) ja kaksipuoleinen teippi ovat ehdottomia apuvälineitä. Loppu onkin vain leikkaamista ja teippaamista. Liimaa en itse käytä lainkaan, mielestäni liima aina jotenkin oudosta rypyttää paperia kastellessaan sen. Teipin kanssa on myös siistimpi askarrella.

Tällä kertaa kortti valmistui ystävien yhteisille synttärikahvitteluille.
1 kommentti:

  1. Minäkin tykkään askarrella itse kortteja, koska silloin niistä tulee ainakin aivan uniikkeja ja saajansa näköisiä. :) Tykkään käyttää kiiltokuvia korttiaskarteluun.

    VastaaPoista