perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kisujen puhelinpelit

Pitihän meidänkin kokeilla näitä kissa-aplikaatioita. Tosin iPhonen ruudulla pelit näkyvät aikas pienenä, mutta ei se tarkkasilmäisiä pelaajia tuntunut haittaavan. Ensin kokeiltiin peliä, jossa valopilkku liikkui ruudulla. Ei voinut kissoja vähempää kiinnostaa. Mutta sitten löytyi hiiripeli, jossa ruudussa liikkuva hiiri vinkaisee aina kun siihen koskee. Ihan mahtavaa :D Roope hoksasi tämän nopeasti ja taputteli hiirtä huolellisesti tassullaan. Voi tätä tekniikan ihmeellisyyttä. Kyllä jaksoi huvittaa koko tilanne ;)

Täplällä oli eri tekniikka.
Hiiren on pakko olla puhelimen alla. Ihan pakko. On se. Pakko sen on olla. Käännän puhelimen ja kaivon hiiren pois. Sen on pakko olla siellä. Ihan pakko sen on olla. Yritän myös varastaa puhelimen lähempään tarkasteluun sohvan alle, mutta se taitaa olla liian painava ja hampaat luistavat. Mutta mä tiedän että se hiiri on täällä jossain. Pakko olla. 

2 kommenttia:

  1. Teidän täytyy nyt ostaa kissoille omat luurit:D

    VastaaPoista
  2. Pakottakaa ihminen ostamaan iipadi. Se on isompi, siin on isompi hiiru ja enemmän pelipintaa! Nyt kun ootte jo harjoitelleet ja kerts tykkäätte.

    VastaaPoista