lauantai 6. huhtikuuta 2013

Mekko Ottobre-lehdestä

Tildoille pikkuvaatteita väännettyäni päätin tarttua isompaan urakkaan ompelukerhossa. Kyllä, meillä on muutaman ystävän kesken ompelukerho. Jokaisella on oma projektinsa. Se hetki kerran viikossa tai kahdessa, jolloin ommellaan, askarrellaan tai neulotaan jotain. Kuulumisten vaihtamisen, nuppineulojen, suklaan ja kangaspalojen täydellinen yhdistelmä :) Lisäksi itse saan kipeästi kaipaamiani neuvoja ompeluun.
Itselleni en ole vaatteita kauheasti tehnyt (lue: muutama pieleen mennyt yritys). Mutta nyt päätin tarttua haasteeseen ja väkertää itselleni fiftarityylisen arkimekon. Haaveissa siintää isompi helmainen ja tyylitellympi mekko tulevaisuudessa, mutta koska aikasemminkaan liian ison palan haukkaaminen kerralla ei ole tuottanut tulosta, aloitin OttoBre-lehdestä löytämälläni helpolla mekko-ohjeella. Kankaan hain EuroKankaasta.

Ottobre-lehden olen tilannut kestotilauksena. Mielestäni se on yksi niistä harvoista kaavalehdistä, joissa on oikeasti vain kaavoja eikä sekaan ole sotkettu neulontaohjeita niinkuin lähes kaikissa muissa käsityölehdissä. Ottobre ilmestyy sekä naisten että lastenvaatelehtenä. Ohjeet ovat yleensä selkeästi kirjoitettuja ja kaavat helposti muunneltavia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti