torstai 11. huhtikuuta 2013

Näppärä porkkanakakku porkkanoilla :)

Porkkanakakkua olen tehnyt muistaakseni vain kerran aikaisemmin, joten tähän herkkuun itselläni ei ole mitään hyväksi havaittua ohjetta. Siispä Google-laulamaan. Löysin Arla Ingmanin sivuilta reseptin, jota päätin kokeilla. Ohje osoittautui helpoksi ja simppeliksi. Kuuluu siis luokkaan "Tässä ei voi epäonnistua", joka on aina hyvä luokka ;)

Tein kakun uunipellille ja leikkasin pieniksi paloiksi. Porkkakakun koristeeksi valmistuu aika nopsasti pienet porkkanat marsipaanista. Tosin noista minun porkkanoistani tuli aika punaisia kun en malttanut laittaa tarpeeksi keltaista elintarvikeväriä sekoitukseen, mutta eiköhän nuo kuitenkin porkkanoiksi tunnista. Vihreästä marsipaanista pyörittelin pieniä palloa, jotka painoin litteiksi ja hieman painelin vielä hammastikulla, jotta näyttäisivät enemmän lehdiltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti