maanantai 16. kesäkuuta 2014

Henkilökunta avautuu

Olen asettanut itseni täysin mahdottoman tehtävän eteen: vähentää kissankarvoja sohvilla alias vaihtaa kissojen nukkumapaikat jonnekin muualle. Sohvilla nukkuminen on ottanut kunnolla tulta alleen vasta tänä keväänä. Aikaisemmin sohvalla kyllä nukuttiin silloin tällöin, mutta suosikkipaikkojen top 3 sohva ei onneksi yltänyt. Paitsi nyt sohvat ovat valloittaneet top-listan kärkipaikan jokseenkin pysyvästi.

Tämä emäntä alkaa saamaan hermoromahduksen asian kanssa. Kuten joskus aiemmin kirjoitin, löysin kissan karvojen imurointiin huonekaluista ja muista tekstiileista oivan laitteen Dirt Devilin jonka nimeen vannon edelleen. Lisäksi hankimme robotti-imurin, joten meillähän pitäisi olla tilanne aivan loistavasti. Verrattuna elämään edellisen kissani kanssa, tämähän on suorastaan karvaton koti ;)

Mutta Roope ja Täplä vaan ovat nyt päättäneet tiputtaa mahdollisimman paljon karvojaan samaan aikaan ja kieriä ympäri sohvia tämän karvan lähtönsä aikaan. Vaikka Dirt Devil tekee karvoista selvää, en millään haluaisi imuroida huonekaluja niin usein kuin pitäisi. Ja tarrarullastakin loppuu paperi jatkuvasti.

Roope ja Täplä eivät tiedäkään kuinka lähellä on muutto ulos. No ei. Huh. Helpotti ;) Ja kotona odottaa tällainen suloinen tyyppi tassut pystyssä sohvalla. Minkäs näille voi <3Roopen tyylinäyte sohvan haltuunotosta


3 kommenttia:

  1. Ei meitä voi kieltää, koska olemme niin söpöjä :-)

    VastaaPoista
  2. Kyllä on Roopen (ja tassun) söpöysaste jo pitkälti yli sadan ♥

    VastaaPoista
  3. Voi olla tekemätön paikka... Varsinkin tuommoisen söpöyden edessä!

    VastaaPoista