maanantai 30. kesäkuuta 2014

Mun lintu!

Sain tänään kiinni ihan oman linnun. No, se oli varmaan vasta aika pieni, ja isäntä sääli sitä kovasti, koska se oli kuulemma liian varomaton. Ne on kovasti yrittäneet pitää linnut turvassa meiltä. Linnunpöntöt on siirretty kauas meidän naruista ja sellaista. Mutta todistin sen tosi asian, että joskus jopa narussa oleva kissa on ihmistä nopeampi.

Näin, odotin.. Ja hyökkäsin!! Lähestyin takaapäin ja iskin kynnet kiinni mahdollisimman syvälle. Ja pidin kiinni too-sii kauan. Sitten vähän heittelin sitä. En tiedä miksi. Jotenkin se tuntui tilanteeseen sopivalta. 

Ajattelin viedä saaliin sisälle, että ikkunasta tilannetta seuraava Roopekin olisi nähnyt saaliin lähempää. Henkilökunta ei kuitenkaan päästänyt. Muutaman höyhenen jätin kuitenkin kynnysmatolle. 

Kaiken tämän jännityksen jälkeen otin pitkät unet.

Täplä


5 kommenttia:

 1. Ooh. Ollaan sinulle Täplä nyt tosi kateellisia. Me ei olla saatu yhtään kiinni. Se olisi tosi hauska höyhenlelu, kun potkisi oikeastikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elävä höyhen on kyllä parasta! Tässä kävi nyt kyllä niin että en uskaltanut päästää siitä irti piit-kään aikaan...joten höyhen oli liikkumaton siinä vaiheessa kun leikit olisi alkanut. Ensi kerralla pitää puristaa vähän rauhallisemmin. Tää oli mun eka kerta :) -Täplä

   Poista
 2. Täälläkin vasta haaveillaan moisesta! Tai siis mamma ei, mutta Sulo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli paras päivä ikinä! Viime kesänä olin liian pieni osaamaan tommosia. Ja Roope ei osaa vieläkään...se on ihan liian romuluinen ja lähtee kauhealla meiningillä lintuja kohti, eihän se homma sillä lailla toimi. Tsemppiä harjoitteluun Sulo :) -Täplä

   Poista