tiistai 30. lokakuuta 2012

Rokotus vie voimat

Neljäs kerta elämässä autossa ja toinen kerta eläinlääkärillä. Ensimmäinen kerta eläinlääkärillä yhdessä. Jännittävää :) Eläinlääkärille on noin 15 minuutin ajomatka, jonka aikana ehdittiin jo miukumaan surkeasti useaan otteeseen. Täytyy ehdottomasti aloittaa karvapallojen totuttaminen autolla matkustamiseen - kuski vain on hieman vaarallinen kun koko ajan pitää vilkuilla kantokoppaan ja lohdutella pieniä ;)

Rokotuksen vahvistukset otettiin rauhallisesti vastaan. Molemmat käyttäytyivät lääkärillä oikein mallikkaasti. Kantokopasta tultiin reippaasti seisomaan hoitopöydälle. Näillä pedoilla on kuulemma vielä pikkuiset maitohampaat jäljellä :D Olin varannut hieman katkarapuja palkinnoksi ja lohdutukseksi koettelemuksen jälkeen. Seuraavan kerran tohtorille mennään toivottavasti vasta tammikuussa, jolloin on vuorossa molempien leikkaukset jälkikasvun estämiseksi.

Eläinlääkärireissun jälkeen nukuttiin..nukuttiin ja nukuttiin. Ottikohan reissujännitys noin koville vai väsyttivätkö rokotusaineet..?

Venytystyyli by Turbo:
Täplä ei ollut yhtään niin innostunut kuvailustani kuin Turbo. Täplä yritti pikemminkin vihjata korvillaan, että jätä mut rauhaan, haluan mököttää rauhassa ja osoittaa mieltäni ikävästä reissusta..
Olenko söpö vai söpö?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti