lauantai 20. lokakuuta 2012

Tapahtuipa kerran kissan ja koiran kohtaaminen

Pääosissa: Täplä, Turbo, kissaneiti ja koira
Sivuosisssa: Henkilökunta

Juoni: Täplän ja Turbon tähän astisen elämän jännittävimmät vieraat: kissa ja koira. Ja vielä samana päivänä. Tosin eri aikoihin, koska kyseiset karvapallot eivät tule keskenään toimeen.

Tapahtumat: Kissaneiti tutustui paikkoihin ja uusiin hajuihin, Täplä murisi ja leikki isompaa kissaa kuin onkaan. Turbo kyyhötti nurkassa ja odotti että sisko hoitaa homman. Lopulta kaikki väsähtivät ja menivät omiin koloihinsa nukkumaan. Sohvaa jouduttiin siirtämään jotta kissaneiti saatiin lähtemään kotiin.

Koira olisi kovasti halunnut leikkimään kissojen kanssa ja halusi uskoa villikoista pelkää hyvää. Lopputulos: Täplä tuijotti koiraa ikkunalaudalta ja Turbo piilotteli sohvan alla. Heti kun koiravieras oli lähtenyt, syöksyttiin keskelle lattiaa leikkimään ja nukkumaan tassut pystyssä kaiken jännityksen jälkeen.
Yleisö: Kissa- ja koirashown yleisö tarvitsi ilman muuta naposteltavaa.. Terhin keittiössä blogista löysin New York Cheesecake -ohjeen, jota kokeilin. Todella maistuva, iso kiitos näppärästä ohjeesta! Tosin käytin omaan kakkuuni Valion Viola-tuorejuustoa ja koostumuksesta tuli omasta mielestäni oikeanlainen. Kakku kohosi uunissa ja pintaan jäivät herkulliset halkeavat.

Suolaiseksi tarjottavat tein pesto-tomaatti-mozzarella piiraan. Näppärä tehdä ja levittää pellille, siitä riittää vielä seuraavaksikin päiväksi herkuteltavaa. Mitä sen sijaan ei kannata tehdä, on jättää mozzarellaa pöydälle ja kääntää selkäänsä - kasa mozzarellapaloja oli tällä välin nuoltu ja pöydällä kökötti Turbo tyytyväisen näköisenä nuollen huuliaan. Nähtävästi en ole vielä oppinut että kissanpennut ehtivät joka paikkaan, koko ajan ja nopeasti.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti