tiistai 2. lokakuuta 2012

Tilaus Zooplussalta - hiekkalaatikko

Ensimmäistä kertaa tilasin tuotteita Zooplussan kautta. Jotkin tuotteet ovat halvempia ja jotkin kalliimpia kuin Mustissa&Mirrissä, joten shoppailin molemmissa. Mutta jännityksellä odotin uusia leluja kisuilta, sekä hyödyllisemmistä tarvikkeista isoa hiekkalaatikkoa ja pölyimuriin liitettävää karvojen poistoon huonekaluista tarkoitettua osaa.

Hiekkalaatikoksi valikoitui Bella Maxi. Päätettiin laittaa kisuille vain yksi laatikko toistaiseksi. Täplä ja Turbo ovat vielä niin pieniä, mutta sitten kun kokoa ja kiloja tulee lisää pitää varmaan ostaa lisäksi toinen pienempi. Pienempi kulkee sitten helpommin mukanakin autoreissuilla. Hiekaksi laitoin Extreme Classicia, koska pennut ovat siis tottuneet myös syntymäkodissaan.

No, hiekkalaatikossahan on luukku.. jota Täpllä ei uskalla käyttää. Opeteltiin luukusta kulkemista kovasti, mutta tyttönen tuntui aina jäävän laatikkoon sisälle eikä hoksannut miten sieltä päästään pois. Eikä Turbo yhtään auttanut sabotoimalla neidin yrityksiä työntämällä omat käpälänsä laatikkoon. Heiluriovi kuitenkin jätettiin paikoilleen yöksi koska ajattelin, että Täplä lopulta uskaltaa mennä oven läpi Turbon perässä. Virhe. Seuraavana päivänä Täplä kävi pisulla matolle, eli täysin luukkukoulutus ei toiminut. Otin läppäoven toistaiseksi pois, ja kokeilen uudelleen kun Täplä rohkaistuu muutoinkin enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti