maanantai 8. lokakuuta 2012

Uusi kamera = parempia kuvia

Tänään tuli postissa meille uusi Sonyn kompaktikamera, siis järkkärin ominaisuudet pienessä paketissa. Ihan mahtavaa! Kamera on todella pieni, paljon pienempi kuin kuvittelin. Ehkäpä nyt saadaan napattua kisuistakin kuvia leikin tiimellyksessä. Pokkarilla on ollut ihan mahdotonta saada jatkuvasta liikkeestä tarkkaa kuvaa.

Kamera lähtee tosin ensin mukaan Italian matkalla huomenna, ja sen jälkeen päästään treenaamaan poseerauksia à la Täplä&Turbo ;)

Huomenna illalla suuntaan siis kahden ihanaisen neidon kanssa kohti Trapania, Sisiliaa. Matkakuvia siis on tulossa viikon päästä, kun palaudutaan lämpimästä sateiseen Suomeen. Olen kieltänyt Täplää ja Turboa kasvamasta liikaa viikon aikana ja unohtamasta minua. Ensimmäisen viikon aikana ollaan päästy todella hyvin tottumaan toisiimme, ja nyt jännittää kuinka täydellisesti pikkuiset unohtavat minut viikossa. Aviomies saa nyt hemmotella kisuja, ja kisut pitää aviomiehen kiireisenä, sillä aikaa kun vaimo syö risottoa, pastaa ja pizzaa runsaan punaviinimäärän kera Sisiliassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti