keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Etsitkö hyvää kaivurikuskia pihatöihin?

Kun löytää hyviä ja erittäin ammattitaitoisia palveluntarjoajia, niin sanaa pitää mielestäni levittää ja antaa puskaradion soida. Meidän pihan maanmuokkaukset ja kaivuut teki todella asiantunteva, ammattitaitoinen ja luotettava yrittäjä nimeltä Kaivuutyö Henry Lahti. Enemmän kuin lämpimästi voimme suositella häntä kaikille, joiden pihoilla kaivataan kaivinkonetta. Itse päädyimme hänen palveluihinsa puhtaasti nettihakujen perusteella, eli senkin vuoksi sanaa on mukava levittää tätä kautta.

Lahti kuuntelee asiakkaiden toiveita ja toteuttaa pihan juuri niinkuin asiakas haluaa. Meille oli erittäin tärkeää että työn tekee ammattitaitoinen henkilö, jolla on kokemusta ja näkemystä eri vaihtoehdoista ja joka osaa tuoda asiantuntemuksensa myös sopivassa tilanteessa esiin. Työnjälki oli huolellista ja erittäin siistiä. Lisäksi hommassa on tekemisen meininki ja työt etenevät vauhdikkaasti. Työt tehtiin silloin ja siten kun oli sovittu.

Jos etsit luotettavaa kaivinkonekuskia tekemään pihan rakennusta Tampereen tai Pirkanmaan alueella, niin tässä on sinulle sellainen: Kaivuutyö Henry Lahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti