torstai 4. heinäkuuta 2013

Synttärisankarit Roope ja Täplä

Koska henkilökunta unohti vilpereiden syntymäpäivät puutarhatöiden keskellä, niin synttäreitä juhlitaan hieman myöhässä...

Täplä ja Roope täyttivät vuoden 16.6.2013 :) Syntymäpäivää juhlittiin perhepiirissä herkkuruoalla ;)
Lisäksi otimme pakolliset 1-vuotiskuvat rusettien kanssa. Emäntä heilumaan kissojen eteen herkkupala toisessa kädessä ja kamera toisessa. Kyllähän niiden kuvien joukosta löytyi muutama edustavakin otos lopulta.

Miten tuo aika kuluukin näin nopeasti... eihän ne vielä voi olla jättämässä pentuaikaa taakseen, voi ei! Ensimmäiset hieman alle neljä kuukautta kuluivat Kissojen katastrofiyhdistyksen hoivissa Sastamalassa emon kanssa. Meillä pennut muuttivat lokakuussa. Pikku hiljaa kissat ovat oppineet talon tavoille, ja ihmiset kissojen tavoille. Nykyään tiedän jo aika hyvin millaisella maukumisella vaaditaan ruokaa, mikä naukuminen tarkoittaa huomiota, millä kutsutaan toinen leikkimään. Alun arkajalkuudesta on päästy eroon, ja luottamus on saavutettu puolin ja toisin ;)5 kommenttia:

 1. Oho, oottepas te nuorii... Voi nuoruus! Verhoissa roikkumista! Jatkuvaa juoksentelua, leikkiä ja hyppimistä! Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Me yritetään kyllä pitää vauhtia yllä ja henkilökunta vireänä meitä vahtiessaan :D

   Poista
 2. Iloiset synttärionnittelut! :) Nuorena on kovasti energiaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä ja nuoruus aiheuttavat yhteenlaskettuna erinäisiä hepulikohtauksia :)

   Poista