tiistai 16. heinäkuuta 2013

Sitkeä pöpö

Vatsatauti teki Roopella comebackin eilen. Lauantaina ja sunnuntaina poitsu oli ihan normaali ja eilenkin aamulla painiottelut sujuivat entiseen malliin. Mutta sitten ruoka lakkasi pysymästä sisällä. Hmm. Soitin varmuuden vuoksi eläinlääkärille, joka neuvoi pitämään kissalla paastoa jonkin aikaa ja sitten totuttaa vatsaa pikku hiljaa ruokaan. Meillä on herkkävatsainen kolli ;) 

Apteekista saa kuulemma ihan kissoille tarkoitettuja maitohappobakteeritablettejakin. Nämä ovat itselleni ihan uusia juttuja, edellinen kissa kun ei tainnut koskaan sairastaa vatsatautia. 

Tarjosin Roopelle tonnikalassa uitettua vettä ilman tonnikalaa :D ja sama juttu katkaravuilla, että sain pojan juomaan. Täplä söi tonnikalat ja katkaravut, Roopelle jäi liemet. Reilu kerho.. Täplä nuolee vieressä huuliaan tyytyväisenä ja Roope tuijottaa välillä minua ja välillä ruokakippoaan. Et voi olla tosissasi. Loukkaantuneen epäuskon sekainen ilme. Toi haisee katkaravulle ja mun kipossa on raejuustoa! Siis raejuustoa. Siis oikeestiko?

Eläinlääkäri suositteli nimittäin antamaan ensi vähän keitettyä kanaa ja raejuustoa, jos ne pysyisivät paremmin sisällä. Ja pysyiväthän ne :) Roope kuljeskelee nyt toimeliaasti perässä ja pyytää ruokaa. Henkilökunta pysyy vielä kovana ja antaa ruokaa vain vähän ja harvakseltaan. Kaikkein suloisimmat kerjäysilmeet on jo otettu käyttöön. Mutta pääasia että ruoka on nyt pysynyt sisällä ja Roope on muutoin ihan normaali oma itsensä. 

Eipä tästä lekottelusta uskoisi että sitkeä pöpö on vaivannut ;)

2 kommenttia:

  1. Voi jumprahuitti, toivottavasti vatsapöpö helpottaisi nyt lopullisesti.
    Kissat ovat vasuissaan kuin vauvat vaunukopassaan. :) Ihana kuva. <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat lapsukaiset! Toivottavasti tauti nyt poistui teidän huushollista.

    VastaaPoista