lauantai 23. maaliskuuta 2013

Juoksemaan, sohvaperuna!

Koska elämä on pyörinyt viimeisen kuukauden (!?) sohvan, viltin ja nenäliinapaketin ympärillä, on sopivan surkuhupaisaa muistella että niin, alkuvuodestahan pääsin oikeastaan ihan hyvään vauhtiin liikunnan kanssa ja intoilin kovasti juoksumatosta (nyt hengästyn puhki muutamassa rapussa..). Jotenkin juoksumatto on enemmän mun juttu kun ulkona lenkkeily. Tuossa ei ole kyllä mitään järkeä, sillä sisällä polkee paikoillaan eikä saa happea, aurinkoa, eikä mitään. Kuvittelen että kesän tullen laajennan reviiriäni ja ulkoistan juoksuharrastukseni suureen maailmaan. 

Ehdoton edellytys lenkeillä on musiikki ja passelit kuulokkeet sitä varten. Itselläni on lahjaksi saamani Puman kuulokkeet, jotka toimivat hyvin iPhonen toimintojen kanssa. Sykemittari on toinen paras kaverini, se on puolestaan mieheltäni vuosi sitten saamani lahja. Lahjusten motivoimana tässä siis liikutaan ;) Olen pitänyt myös tuosta Polarin mittarista kovasti, ehdoton plussa on että se toimii myös vedessä uidessa aika hyvin.
 

Heti kun poskiontelot antautuvat myrkkylääkkeiden edessä mun hetkeni koittaa taas näiden laitteiden parissa. Nähtävästi erittäin hitaalla alulla.. ;) Jos en ole muuttunut pysyvästi sohvaperunaksi..hmm..


4 kommenttia:

 1. Mä ja miesystävä aloitettiin tänä talvena kävelylenkit. Meilläkin oli niissä parin viikon tauko lenssun takia. Eilen käytiin tauon jälkeen ekalla kävelylenkillä.

  Tsemppiä - kyllä liikuntaharrastus pääsee taas jatkumaan, kun olo normalisoituu!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inhottavia elämää sotkevia kevätpöpöjä liikkeellä.. Hyvä että olette jo päässeet liikkeelle!

   Poista
 2. Kyllä sinä taas vauhtiin pääset! Uskon niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivista ajattelua ja pitkää pinnaa ;)

   Poista