perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kissankarvat irti matoista ja sohvista

Jos voi rakastua siivousvälineeseen, niin tunnustan rakkauteni tähän laitteeseen.

Dirt Devil laitetaan imurin putken päähän ja imuroidaan ihan normaalisti. Laite imaisee kissankarvat kangassohvista, tuolinpäällysteistä ja matoista - taikuutta! Toimii passelisti ainakin meidän materiaaleille. Laite maksoi noin 15 € Zooplus-verkkokaupassa.

En ole suostunut luopumaan tekstiileistä tai valkoisista sohvista kotieläinten vuoksi, joten vuosien varrella olen kuluttanut magneettiharjoja ja tarranauhoja varmaan muutamia satoja metrejä.. Aikaisemmasta kissastani lähti todella paljon karvoja, karva oli jonkinlainen sekoitus angoraa ja lyhytkarvaisuutta, mikä takasi jatkuvan karvashow'n 16 vuoden ajan. Olisinpa tiennyt tämän laitteen olemassa olosta silloin :D

Mutta piti siis jakaa tämä tieto teidänkin kanssa, jos on niin, että jollain muullakin kuin minulla on kestänyt kauan tietää tämän olemassa olosta ;) 6 kommenttia:

 1. Kuulostaa loistavalta sijoitukselta!

  VastaaPoista
 2. Hinta ei ainakaan päätä huimaa. :)

  VastaaPoista
 3. Upean kuuloinen masiina. Täytyy laittaa tilaukseen, kun tuntuu ettei kissien karvat lähde kyllä millään vippaskonstilla parista matosta. Ostin joku aika sitten sellaisen kumisuan ja se vaikutti alkuun tosi näppärältä, mutta ei se kyllä kaikkea karvaa millään saa irti :/ Mutta kiitos tästä vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tästä härvelistä löytyy apuja :) Meillä on ihan perusmattoja, verrattain matalanukkaisia ehkä, ja niihin toimii ainakin hyvin.

   Poista
 4. OMG! Kiitos tästä! Pakko hankkia tuo! Tilaan yleensä .com puolelta koska siellä meidän käyttämät ruoat ovat halvempia, mutta pitää varmaan .fi puolelle tehdä tilaus. Taistelu Aamoksen kevätkarvaa vastaan on aloitettu!

  VastaaPoista