tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kissojen koulutusta: Anna tassu!

Kikkailin kameran kanssa ja yritin napsia vähän parempia otoksia tassun ja läpyjen antamisen harjoituksista pitkästä aikaa. Oli kiva puuhastella yhdessä ;)
Valmiina syömään katkarapuja ;) Kunhan ensin kerrotaan mitä pitää tehdä että saa niitä katkiksia. Aluksi en uskonut, että Täplän ja Roopen kouluttaminen onnistuu yhtä aikaa, mutta loppujen lopuksi homma toimii oikein hienosti. Tyypit istuvat edessäni vierekkäin ja tekevät pyydettyjä harjoituksia pyydettäessä. Yllättävää, mutta nähtävästi mahdollista :)
Läpyjä annetaan koskemalla vasempaan kämmeneen. Roopelta tämä sujuu hienosti ja tassu asetetaan oikein nätisti kämmentä vasten. Täplä on luonteeltaan koukkija, joten aina ensin yritetään koskea käden sivuun. Mutta palkkio tulee vasta kun tassu on kämmentä vasten. Tätä Täpsyn on välillä vaikea hahmottaa..mutta lopulta tassu löytää oikean asennon.
Tassun antaminen on molemmille jo helppoa. Tassua annetaan vasemman käden kahteen sormeen. Tässä Täpläkään ei enää harrasta koukkimista ;) Onnistumisesta napsautan heti naksutinta ja annan herkun ja kehut tietenkin päälle <3

Intoilen itsekseni tulevista agilityharjoituksista, pitäisiköhän ottaa pääsiäisprojektiksi radan rakentaminen autotalliin..? Saapi nähdä mitä siitä tulee :D

5 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! :) Mua ärsyttää että meidän naksutin on hukkunut jonnekin eikä olla treenailtu aikoihin. Myyn kanssa pitäisi treenata näitä tassutemppuja - ylävitosessa se koukkii aina kämmenselkää ja tassunannossa työntää myös nenän kättäni vasten. Titi sen sijaan osaa nämä tosi hyvin.. Mutta kivoja treenailuhetkiä teille jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myy on siis selvästi päättänyt kouluttaa kouluttajaa: tähän kuuluu nenä eikä tassu, ja läpyjen antaminen kämmeneen on suorastaan vanhanaikaista ;)

      Poista