maanantai 25. maaliskuuta 2013

Täplä ja ulkoilma..enough said.

Valjaat päälle ja täydellinen vetelyys kaikkiin raajoihin. Molemmilla. Täplä vetäytyy seinän viereen murjottamaan ja järsimään valjaita. Valjaissa kulkeminen, yritys nro 4 voi alkaa.

Pitäisi harjoitella valjaissa ulkoilua kyllä paljon useammin, jos oikeasti kuvittelen tai hallusinoin, että pihalla oleskelu onnistuu kesällä.
Roope on kuin vanha tekijä, naru häiritsi oloa enää todella vähän aikaisempaan verrattuna. Ja lumi oli edelleen tosi mielenkiintoista ja ulkoilu ihan pop-juttu :) Tämän herran osalta vaikuttaa siis lupaavalta, Roopesta taitaa tulla narukissa.
Päätin, että viime kerran tärinän jälkeen en vie Täplää tällä kertaa ulos lainkaan, mikäli tytsky ei itse tunge nenäänsä ovesta. Ovella kyllä istuskeltiin vähän aikaa ja pohdittiin mitä tehdä, mutta ulos ei kuitenkaan tultu. Jännä, ilman valjaita Täplä käy nimittäin mielellään ulkona terassilla, siis ihan samassa paikassa mihin valjaiden kanssa ensiksi mennään. Täplä kuitenkin katseli taasen kiinnostuneena häntä viuhtoen Roopen ulkoilua ikkunasta. Sen jälkeen keskityttiinkin valjaiden kanssa kiehnäämiseen kiipeilypuussa, ja valjaiden poisottamisen jälkeen tultiin tyytyväisenä kehräämään kainaloon. Ihanaa, mun ei tarvinnutkaan mennä ulos tällä kertaa.

1 kommentti:

  1. Niin yksilöllistä tuo valjastelu. Toiset tykkää ja toiset vaan nakuna :)

    VastaaPoista