Kummitytön synttäreille tein röyhelökakun, jota aiemmin testaisin jo ystävieni 30-synttäreillä. Täytteeksi tuli marenki-voisekoitus, johon sekoitin mukaan mariannesuklaalevyn. Lisäksi ripottelin väliin mariannerouhetta. Samalla ohjeella siis menin kuin aiemminkin ;) Kakun päällinen tuosta nimen alta on myös mariannerouhetta.
Alimmainen kakku on gluteeniton. Päällinen on myös mariannerouhetta. Kakun reunat tein leikkaamalla sokerimassasta suiroja ja laittamalla niitä kerroksittain kreemillä päällystetyn kakun reunoihin. Astetta helpompi vaihtoehto tuolle rypyttämiselle, joka vaatii hieman aikaa. Silloinhan sokerimassasuirojen reunat pitää painella alias rypyttää. Veitsen pää toimii tässä muuten aika hyvin, siis normaali ruokaveitsi ja veitsen "ei leikkaava" pää. Sille on varmaan olemassa joku ihan sanakin, jota en nyt muista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti