Roope

Minä: Roope
Ikä: s. 16.6.2012
Rotu: maatiaiskolli
Väritys: mustavalkoinen
Lempinimet: Ropsu, Ropu, Ropsukka, Turbo, Turboliini, Kylän komein kolli

Minun nimeni oli alunperin Turbo, mutta henkilökunta päätti vaihtaa nimekseni Roope aika pian sen jälkeen kun muutin niille siskon kanssa. Kasvoin yhtäkkiä tosi isoksi. Minulla on korkeat jalat ja pitkä selkä. Pituudesta on kyllä tosi paljon hyötyä, kun yletyn näppärästi pöydille ja hyllyille. Tosin olen kuulemma hieman koheli, koska jotenkin onnistun aina tippumaan pöydiltä, hyllyiltä ja puista, kun yritän kurotella liian kauas tai korkealle. Liukas pianon pinta on myös yllättävän haastava.

Vaikka me Täplän kanssa painitaankin ja juostaan kilpaa usein, olen silti tosi kiltti veli. Täplä haluaa aina juuri sen nukkumapaikan missä minä olen, mutta koska olen herrasmies annan paikan kiltisti siskolle. Vastapalvelukseksi Täplä pesee minut päivittäin. Yksi asia on selvä, ensimmäinen henkilökunnan lattialle laittama ruokakuppi on aina minun. Täplä saa odottaa seuraavaa. Jokin järjestys se olla pitää.

Harjoittelen vaanimista ahkerasti sisällä sulkakeppien kanssa, ja uskon olevani jo aika hyvä saalistaja. Tosin linnut jostain syystä aavistavat aikeeni aina liian helposti. Katkaravut ovat suuri heikkouteni. Annan jopa tassua ja teen kaikkea muutakin epäkissamaista niiden takia. Emäntäni taitaa olla huomannut tämän...

Roope