Sointu

Minä: nimimerkki Sointu
Ikä: melkein 30
Rotu: nainen
Väritys: vaalea

Tiedättekö sen tunteen, kun vuoden lopussa miettii, mihin aika on oikein mennyt. Olenko oikeastaan tehnyt tänäkään vuonna mitään.

Päiväkirja muistuttaisi, että ovathan ne päivät johonkin kuluneet, mutta vanhanajan romantiikkaa tulviva päiväkirja ei oikein tunnu sopivan digiaikaan ja valokuviin. Siispä aloin pitämään blogia. Kirjoittaakseni itselleni muistiin mitä olen touhunnut, olenko tehnyt oikeasti niitä asioita, joista pidän vai onko oravanpyörä pyörinyt liian lujaa. Ehkäpä blogi samalla jollain tavalla pakottaa toimimaan sohvan nurkassa iltojen viettämisen sijaan. Kuulostaa hullulta, mutta taitaa toimia ;)

Olen kissanainen, tunnustan, minkäs tuolle voi. Sain ensimmäisen kissani ollessani 13-vuotias. Onnekseni olen napannut aviomiehen, joka on kissamies. Senpä vuoksi kaksi kissaamme täyttävät tehokkaasti myös näitä sivuja. Kirjoitan blogiin niistä asioista, joita luen ja etsin myös muiden blogeista: kissoista, käsitöistä, leivonnaisista, kodista, pihasta, matkoista, tai ihan arjesta. Ehkäpä joku löytää sivuilta jonkin idean, inspiraation tai vaikka vain hymyn häiveen, ja vaikka ei löytäisikään, niin kiitos kuitenkin käynnistä :)

Sointu